IV Produkt AS

Kontaktpersoner i Norge: Lars Lerdalen, lars.lerdalen@ivprodukt.no, Mobil: +47 990 904 12 eller Roy Anstensen, roy.anstensen@ivprodukt.no, Mobil: +47 479 27 465

Vår satsing i Norge: IV Produkt AB er ett privateid svensk firma som i år feirer 45 år på markedet. Hovedkontor, utvikling og produksjon foregår i Växjö i Småland. I 2014 har IV Produkt investert over 70 MSEK i nye lokaler, en ny toppmoderne produksjonslinje samt ett Competence Center for utdanning og kursing.

Utenfor Sverige er det en kombinasjon av partnere og egeneide salgsenheter som er ansvarlige for salget. IV Produkt har et antall patenter og flere unike aggregat og kjøleløsninger, og vokser kraftig i Sverige såvel som i Nord-Europa. Gjennom partner i Norge, Noram AS har IV Produkt vært representert i markedet siden 1994.

IV Produkt ser store muligheter for vekst i det Norske markedet og har i 2014 derfor etablert et eget salgsfirma i Norge. Virksomheten i Norge ledes av Lars Lerdalen og Roy Anstensen, begge med mangeårig erfaring fra det Norske ventilasjonsmarkedet. IV Produkt er Eurovent sertifisert og kan tilby høyeste energiklasse på alle sine aggregater. Luftbehandling med LCC i fokus har vært forretningsideen siden 1991, og har vært en meget viktig faktor i forbindelse med IV Produkts sterke vekst.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Sjöuddevägen 7, Växjö, Sverige

Postadresse:

Postboks 3103, SE-350 43 Växjö, Sverige

Telefon:

Sentral +46 470 75 88 00

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Luftbehandlingsaggregater