ebm-papst AS

ebm-papst er en verdensledende produsent av vifter og el-motorer.

I vårt sortiment med over 14.500 produkter finnes blant annet vifter for ventilasjon, kjøling og elektronikkjøling. Spesialkompetanse på avansert motorteknologi, smart elektronikk og aerodynamikk har banet veien for vårt velkjente viftesortiment for redusert effektforbruk

Våre EC-lavenergivifter er utstyrte med permanentmagnetiserte EC-motorer, også kalt PM-motorer. Men i tillegg til å være en PM-motor så har våre EC-motorer også innebygd 0-10V regulering som standard. Selvsagt har våre EC-vifter høy virkningsgrad. De oppfyller allerede EU’s øko-designdirektiv for 2015 (ErP2015). ebm-papst’s EC-teknologi er velprøvd i over 40 år, og nå finnes også denne løsningen i ATEX-vifter, og i større aksial- og kammervifter med motor opp til 12kW.

På VVS-dagene i oktober vil vi vise fram en rekke forskjellige EC-alternativer, og mer informasjon om EU’s øko-designdirektiv kan dere også finne her. Mye nyttig informasjon om dette og våre produkter finner dere også på www.ebmpapst.no - vi ønsker alle interesserte velkommen innom vår stand D04-07 for å se og høre om det siste innen vifteteknikk – Velkommen !!

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Nordåsveien 5, Oslo

Postadresse:

Postboks 173, 1203 Oslo

Telefon:

+47 22 76 33 40

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • EX-utstyr
  • Frekvensomformere
  • Kjølevifter - Varmluftsvifter - Luftgardiner
  • Ventilasjonsutstyr, generelt
  • Vifter - Radialvifter - Aksialvifter