Norconsult AS - Landsdekkende

VVS-faget i Norconsult tilbys i Norge, Sverige og Danmark. Totalt jobber rundt 280 med VVS i Norconsult, av disse 240 i Norge. Om lag 40% av VVS-personellet vårt arbeider på hovedkontoret i Sandvika, resten ved våre kontorer i: Alta, Bergen, Bodø, Førde, Gjøvik, Hamar, Harstad, Kirkenes, Kristiansand S, Kristiansund N, Larvik, Mo i Rana, Molde, Namsos, Sogndal, Stavanger, Steinkjer, Tromsø, Trondheim, Vadsø, Ålesund og Årdal.

Innen VVS-faget tilbyr Norconsult rådgivningstjenester som prosjektering i alle byggefaser, anbudsassistanse, byggeplassoppfølging, tilstandskartlegging og inneklimaundersøkelser.

Norconsults VVS-kompetanse omfatter bl.a. fagene: varme, ventilasjon, sanitærteknikk, sprinkler, klimateknikk, automasjon, industriventilasjon, prosessteknikk, industriell varmeteknikk, energiteknikk, sykehus- og renromsventilasjon, kuldeteknikk og varmepumper. I tillegg utfører vi energi- og effektbehovsberegninger, også med avanserte simuleringsverktøy.

Til daglig benyttes 3D og BIM i prosjektering, og vi har mange ingeniører som er gode i BIM-verktøyet Revit. Likeså har en del av personene i VVS-miljøet vårt gjennomført BREEAM-kursing og benyttet dette i flere prosjekter.Vi har bred erfaring og mange referanseprosjekter fra prosjektering av alle typer bygg og alle størrelser fra 500 – 180.000 m².

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Vestfjordgaten 4, 1338 Sandvika

Postadresse:

Postboks 626, 1303 Sandvika

Telefon:

67 57 10 00

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Rådgivende ingeniører - Konsulenter i Akershus Oslo