VestfoldLAB AS

VestfoldLAB er en leverandør av tjenester innen matsikkerhet og laboratorietjenester. Våre konsulenter tilbyr rådgivningstjenester og kurs innen matsikkerhet, IK-mat og HACCP. Laboratoriet utfører en rekke akkrediterte mikrobiologiske- og kjemiske undersøkelser av mat, vann og miljøprøver.

Vi kan tilby rådgivning og analyse i alle produksjonsledd fra råvare, produksjonsmiljø, til pakking, lagring og distribusjon. Listeria i produksjonsmiljø og produkt er bare ett av mange områder vi er sterkt inne på, men vi gjør også kontroll/dokumentasjon av holdbarhet, mikrobiologisk renholdskontroll, samt matsikkerhetsavtaler med påfølgende inspeksjoner, revisjoner og prøveuttak.

VestfoldLAB er det naturlige valget for bedrifter som ønsker en totalløsning innen matsikkerhet. Vi etterstreber å gi best mulig service, og har derfor svært god tilgjengelighet og kort responstid. Vi benytter EDI-system for pakkeforsendelser fra hele landet, og kan således bistå med analysetjenester fra Mandal til Kirkenes. Vi har også egen transporttjeneste i nærområdene i Vestfold, og deler av Telemark og Buskerud.

Kontakt oss for en prat om matsikkerhet i dag!

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Åslyveien 21 på Sem, rett nord for Tønsberg

Postadresse:

Åslyveien 21, 3170 Sem

Telefon:

+47 33 37 90 60

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Kvalitetsledelse - Hygienekonsulenter - HACCP - Mattrygghet
  • Laboratorieutstyr