Securitas Technology AS

Securitas Technology er din lokale leverandør av sikkerhetsløsninger og tjenester innen fagområdet adgangskontroll, kameraovervåking, ran- og innbruddsalarm, personalarm, brann og varesikring, dronedeteksjon remotetjenester, alarmmottak og utrykningstjeneste, hosting tjenester og har over 90 års bransjeerfaring.

Vi er landsdekkende og markedsleder innen elektroniske sikkerhetsløsninger og tjenester med 400 ansatte og egen alarmsentral bemannet 24/7. Vi sikrer Norges største bedrifter og offentlige virksomhet.

Securitas Technology er i dag en del av Securitas Group med et mangfold av sikkerhetstjenester. Samlet kan vi dekke et hvert sikkerhetsbehov våre kunder måtte ha, alt fra etterretningsinformasjon, risikoanalyser til tradisjonelt vakthold, stasjonært eller mobilt, formidlingstjenester, områdevakthold, sentervakthold, sikkerhetskurs, bygge-vakthold mm. Hvis ønskelig kan en teknisk sikkerhetsløsning inkluderes i tjenesten der service og vedlikehold er inkludert med full garanti på alt teknisk utstyr i hele kontrakten løpetid, enkelt, forutsigbart og bekymringsløst.

Ta kontakt for en uforpliktende sikkerhetsprat.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Bøkkerveien 5, 0579 Oslo

Postadresse:

Postboks 100 Alnabru, 0614 Oslo

Telefon:

+47 02452

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Alarm - Adgangskontroll - TV-overvåkning (ITV)