Plania AS

Plania er et norsk selskap som leverer modulbaserte og skreddersydde FDV-løsninger til små og store kunder, hovedsakelig innen eiendomsforvaltning og industri. FDVU-systemet benyttes for å kontrollere og effektivisere alle aspekter ved forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger og produksjonsutstyr.

Implementering av vårt system innebærer mange fordeler. Man får enkelt oversikt over aktiviteter, prosjekter, økonomi, energiforbruk, renholds- og serviceavtaler, internkontroller, kontrakter, tegninger, eiendomsporteføljer og arealsituasjoner. I tillegg har systemet smarte løsninger som for eksempel digital brannbok, system for boligutleie, system for medisinsk-teknisk utstyr, samt mobile løsninger for folk som er mye på farten.

Den viktigste forskjellen fra våre bransjekolleger er at vi utvikler dette systemet selv, det er vår kjernevirksomhet. Med tanke på dagens krav til fagkompetanse og bransjeerfaring har vi en unik fordel. Plania er markedsledende i Norge, og våre løsninger benyttes av mer enn 8000 brukere fordelt på 10 land.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Forusbeen 78, 4033 Stavanger

Postadresse:

Postboks 273 Forus, 4066 Stavanger

Telefon:

+47 51 95 90 90

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • FDVU-system - FDV-dokumentasjon - Forvaltningssystem - Datasystem - Programvare -Softwaresystem