Norsk Akustikksenter AS

Norsk Akustikksenter AS tilbyr lyddempende løsninger som skaper et godt og effektivt akustisk miljø. Vi er en komplett leverandør av alle typer akustiske løsninger, både til nærings - og privatkunder samt proff-markedet.

Vår visjon er å være markedets foretrukne totalleverandør av akustiske løsninger. Dette får vi til ved å sikre god kvalitet, ved å videreutvikle vårt produktsortiment sammen med kundene, og ved å ha et fornuftig og konkurransedyktig prisnivå. Våre medarbeidere har mange års erfaring og kunnskap fra utvikling, produksjon, montasje og salg av akustiske løsninger. Dette gir kunden trygghet for at de får et godt produkt, samt tilgang til vår kunnskap. Vi er tilstede med egne kontorer, showrom eller forhandlere i Oslo, Rogaland, Agder, Nordland og Hordaland. Videre har vi egne ansatte i Kina som ivaretar kontroll av alle varer derfra. Norsk Akustikksenter AS er en videreutvikling av Himlingsplater.no, og eies i sin helhet av Proso AS som ble stiftet i 2005. Vi har vært tilstede i Kina med kontor i Shanghai siden høsten 2005 og har erfaring med kvalitetssikring av vareproduksjon i Kina siden midten på 90-tallet.

Vi har også omfattende kompetanse innen produktutvikling, kvalitetssikring og forskning vedrørende akustikkens betydning for et godt innemiljø i boliger, kontorer, industri, sykehus, skoler, idrettshaller og barnehager o.l.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Madlaveien 499, 4020 Stavanger

Postadresse:

Djupadalskroken 26, 4046 Hafrsfjord

Telefon:

+47 902 38 611

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Himlingsplater - Lyddemping - Akustikkløsninger - Lydisolasjon