Freudenberg Home and Cleaning Solutions AS

Vileda Professional, vi er der du er. I nesten 60 år har vi utviklet effektive produkter og innovative løsninger for den profesjonelle rengjøringsbransjen. I løpet av disse årene har vi lært hva profesjonelle brukere trenger for å kunne tilby den beste og mest kostnadseffektive rengjøringen til sine kunder – uansett forutsetninger og miljøer. Hovedkontoret vårt ligger i Weinheim i Tyskland og i dag er vi representert på 16 markeder med ca. 300 ansatte.

Vi i Vileda Professional Norge er representert i store deler av landet og leverer • Mikrofibermopper • Mikrofiberkluter • En egen serie med engangsprodukter av mikrofiber • Teleskopskaft og stativ • Matteløsninger • Rengjøringsvogner • Kildesorteringssystemer. Vi har ikke noe direktesalg, men er godt representert hos mange forhandlere. Dette for at du skal kunne finne våre produkter nær deg. Ta gjerne kontakt med oss for å få informasjon om hvilke forhandlere som finnes i nærheten av deg.

Intelligent blanding av design, funksjon og ergonomi Hos Vileda Professional prøver vi alltid å ligge i tet og gå nye og innovative veier når det gjelder utvikling av produkter og produktdesign. Og alt vi gjør – fra materialvalg til framtidens rengjøringsløsninger – er i tråd med dette prinsippet om gjennomtenkt design som både synes og merkes. Du kommer til å merke det når du bruker våre produkter – at de er en intelligent blanding av design, funksjon og ergonomi.

Vileda Professional – en del av Freudenberg Group. Vileda Professional tilbyr kostnadseffektive løsninger for rengjøring, avfallshåndtering og kildesortering. Våre profesjonelle brukere finnes først og fremst på sykehus, offentlige miljøer, kontor, hotell/restaurant og rentromsmiljøer. Med salgskontorer i Europa og i Canada og med representasjon på øvrige markeder, dekker vi våre kunders behov for effektiv systemer for rengjøring. Vileda Professional tilhører Freudenberg Group, et familieeiet konsern med hovedkontor i Tyskland og med store industrielle virksomheter over hele verden.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Industriveien 25B, 2020 Skedsmokorset

Postadresse:

Postboks 220, 2021 Skedsmokorset

Telefon:

+47 63 87 26 66

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Avfallsbeholder - Kildesortering

NEDLASTINGER

Vår produktkatalog
Mattebrosjyre
Komplette løsninger for avfall og kildesortering