VVS Norge RMB AS

ERFARING KOMMER MED TIDEN: I mer enn 40 år har våre Comfort-rørleggere levert tjenester til det norske folk. Comfort-Kjeden har innpå 100 selvstendige medlemsbedrifter med installasjon og egne butikker over hele landet. Med lokal forankring har vi kunnskap om forholdene der du bor.

HELHET OG TRYGGHET: Kjernen i vårt tilbud er kort og godt å gi alle våre kunder en helhetsløsning. Uansett om du skal kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus, skal du kunne kjøpe alt materiell og all installasjon på en og samme plass. På kjøpet får du dessuten den trygghet det innebærer å stole på en ledende faghandelskjede.

SERTIFISERING OG GODKJENNINGER : Alle våre rørleggerbedrifter har sentral godkjenning og er sertifiserte etter våtromsnormen. Vi behandler alle prosjekt med samme profesjonalitet, stort som lite. Totalkostnad og tidsplan får du i forkant og vi er kjent for å holde hva vi lover

PRIS OG KVALITET: Som en toneangivende aktør på markedet har vi selvsagt også mulighet til å tilby svært konkurransedyktige priser og vi samarbeider bare med de mest anerkjente leverandørene. Våre beste ambassadører er våre mange fornøyde kunder.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Innspurten 9, 0663 Oslo

Postadresse:

Postboks 6570 Etterstad, 0607 Oslo

Telefon:

+47 66 93 32 00

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Rørleggerkjeder - Rørallianser