Tormatic AS

Tormatic as ble etablert i 1968 og er i dag med sine mer en 45 år, en ledende leverandør av instrumentering til det norske markedet! Produktene er fordelt på fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Intrumentering / kalibrering og Elektro. Vårt leveringsprogram er bredt for i størst mulig grad å kunne tilby en helhetlig løsning. Dette kompletteres av en kvalifisert stab som i dag teller 16 kollegaer, hvor flertallet er ingeniører/teknikere.

Vi mener det er avgjørende å kunne gi best mulig svar, uansett om spørsmålet dreier seg om applikasjons/teknisk support eller f.eks. logistikk - riktig vare skal være på riktig sted til rett tid! Dette er også grunnen til at vi stadig velger å utvide antall lagerførte produkter for omgående levering.

Våre leverandører er ikke døgnfluer, men solide størrelser i sitt respektive fagfelt. De aller fleste har vi samarbeidet med i mange år, derfor kan vi av erfaring si at kvaliteten er satt i høysetet.

Tormatic as var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert, så tidlig som i 1993. Kvaliteten i arbeidsprosesser og leveranserutiner dokumenteres gjennom vårt ISO 9001:2008 sertifikat.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Skreppestadveien 24, 3261 Larvik

Postadresse:

Skreppestadveien 24, 3261 Larvik

Telefon:

+47 33 16 50 20

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Temperaturmålere - Termometere - Temperaturloggere - Dataloggere