Lisa AS

Vi er spesialister i produksjon av små produktserier fordi vi raskt kan omstille vår fleksible maskinpark og arbeidsstokk. Lisa syltetøy produserer med andre ord dine produkter etter "skreddersøm". Av produkter vi har erfaring med kan vi nevne: barnemat, supper, sjokoladesirup, chutneys, konsentrater, juice, saft, pesto, pureer, salsa, sennep, sauser, kakefyll, fruktkompotter, og en mengde varianter av syltetøy: lett, fryst, sukkerfritt, økologisk, kokt, lettkokt, rørt, finmoset, tykt tynt og bakefast.

Vi har lang erfaring i produksjon av kakefyll til storhusholdningsmarkedet, og vi har mange faste og lojale kunder både privat og bedrift. I tillegg til dette tilbyr også fabrikkutsalg tett inntil veien hvor vi selger alle typer Lisa syltetøy og saft til "fabrikkpriser".

Vårt nye moderne fryselager har over 2500 pallplasser. Disse leier vi ut til gunstige priser og vi har de fleste autorisasjoner.

I tillegg er vi autorisert tollager, så ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg og ditt produkt. Vår produksjon er hele tiden under utvikling og forbedring og har ISO 22000 sertifikat på vårt kvalitetssystem. Har du en idé, kan vi ha muligheten til å produsere den!

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Ringeriksveien 173, 1339 Vøyenenga

Postadresse:

Ringeriksveien 173, 1339 Vøyenenga

Telefon:

+47 67 13 12 22

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Lagerhotell - Fryselager - Kjølelager - Svallager - Tørrlager - Tollager - Termologistikk
  • Leiepakking
  • Leieproduksjon