Høiax AS

VARMTVANNSBEREDERE: Høiax har et meget bredt spekter med varmtvannsberedere og akkumulatortanker. Stålkvaliteten i Høiax varmtvannsberedere er høylegert titanbasert rustfritt stål. Vår spesialisering på produksjon i rustfritt materiale har resultert i at vi har enestående kvalitet på våre produkter. Produktene selges direkte til proffkunder, ikke via grossist. Høiax er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 : 2015 – Kvalitet og NS-EN ISO 14001:2015 – Ytre miljø. PRESSYSTEMER: Høiax er leverandør av pressystemer fra Viega, som er verdensledende i utvikling og produksjon av trygge koblingsteknikker for alle typer installasjoner. Pressystemene gir ekstra sikkerhet, som er spesielt viktig der det benyttes mange forskjellige materialer som kobber, rødgods, rustfritt stål og kunststoff.

RØR-I-RØR: Høiax rør-i-rør-system for tappevann gir komplette, vannskadesikre løsninger. Det er basert på nordiske dimensjoner, og er systemgodkjent av SINTEF Byggforsk. Produktene inkluderer et unikt PushFit-system i tillegg til tradisjonelle komponenter.

GULVVARME: Høiax har et komplett system for vannbåren varme. Systemet benytter materialer som er gjennomprøvd og har bevist sine gode aldringsegenskaper gjennom lang tids bruk. LYDDEMPENDE AVLØPSSYSTEM: Raupiano plus er støysvake avløpsrør i PP. Avløpsrørene med 3-lags PP gir en overlegen støydemping, på linje med og bedre enn MA-rør. Raupiano plus har lav vekt, er enkelt å montere, kappes med sag og monteres med integrerte muffer.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Trippeveien 5, 1618 Fredrikstad

Postadresse:

Trippeveien 5, 1618 Fredrikstad

Telefon:

+47 69 35 55 00

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Avløpsrør, rustfrie
  • Gulvvarme - Vannbåren gulvvarme
  • Lekkasjestopper - Lekkasjestopperutstyr
  • Prefabrikerte kombiskap & sentraler
  • Pressystemer
  • Rør-i-rør
  • Varmtvannsberedere med tilbehør

SAMARBEIDSPARTNERE

MER INFO

MER INFO

MER INFO