Östberg Norge AS

Östberg Norge AS er totalleverandør innen boligventilasjon, vifter og sentralstøvsugere. Ut fra dette sortimentet er vi en viktig leverandør av gode løsninger til hus, leiligheter og næringsbygg når det gjelder kvalitet på den luften vi puster inn samt energisparing med tanke på gjenbruk av eksisterende varme i huset.

Alt av vifter og ventilasjonsanlegg produserer vi selv på en av våre fabrikker rundt om i verden, med merkevarenavn som HERU, SUXESS og ÖSTBERG. Våre sentralstøvsugere kjøper vi fra store, utenlandske produsenter med kjente merkevarenavn som BEAM, ELECTROLUX, AERTECHNICA og eget støvsugerprogram, ÖSTBERG.

Vi prosjekterer og veileder med råd og innspill, brukes som konsulenter og problemløsere i tillegg til å ha en egen salgsorganisasjon som opererer over hele landet til daglig. Teknisk rådgiving i eget hus i tillegg til egne serviceteknikere ute på veien gjør at vi er til hjelp omgående når det trengs.

Stort lager og hovedkontor for Norge er plassert sentralt i Bærum utenfor Oslo, med kort vei til hovedfartsårene som går både nord, syd, øst og vest.

Internett

Nettside:

E-post:

Adresse

Besøksadresse:

Løxaveien 13, 1351 Rud

Postadresse:

Løxaveien 13, 1351 Rud

Telefon:

+47 67 17 77 00

 

VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

  • Ventilasjonsutstyr, generelt